Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu saramură de fenicul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți rozmarin, frunze de fenicul, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, Cotlet De Porc Sărat, și Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de apă, frunze și semințe într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se toarnă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați restul de 2 1/2 căni de apă, sare, zahăr și lichior, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Adăugați gheață și carne de porc; sigiliu. Refrigerați 4 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Vermut Stropitor
6
Pregătiți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie. Înveliți carnea de porc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Combinați rozmarinul, piperul și usturoiul; frecați uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.