Cotlet de porc cu roșii înăbușite

Cotlet de porc cu roșii înăbușite
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu roșii înăbușite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Cotlete De Porc Glazurate Cu Cartofi Zdrobiți Și Fasole Verde Înăbușită, Cotlet de porc cu roșii și ardei, și Cotlet De Porc Fiert Cu Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați ceapa în felii groase și aranjați-le pe fundul unei caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Așezați Cotletele de porc peste ceapă. Condimentează cotletele cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Acoperiți cotletele cu ciupercile și turnați roșiile înăbușite peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Coaceți, acoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți capacul și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista