Cotlet de porc cu pere și cidru

Cotlet de porc cu pere și cidru
Cotletul de porc cu pere și cidru este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cidru-melasă de porc cu pere, Cotlet de porc cu pere, și Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline, 3 căței de usturoi întregi și frunzele dintr-o crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți legumele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt maro deschis și fragezi atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce cartofii și ceapa sunt la cuptor, feliați subțire restul de 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline, usturoi feliat și 4 crenguțe de rozmarin la foc mediu într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se sotează până când usturoiul este ușor auriu și uleiul de măsline este infuzat cu arome de usturoi și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
7
Scoateți feliile de usturoi și puneți-le deoparte. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
8
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți tigaia în aragaz și încălziți uleiul infuzat în tigaie la foc mare. Aranjați cotletele în tigaie și căutați până se rumenesc frumos, 1 până la 2 minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe a doua parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
9
Adăugați perele în tigaie, reduceți focul și continuați să gătiți până când perele devin fragede și se rumenesc ușor și cotletele fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți cotletele și perele din tigaie și turnați din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se toarnă cidrul în tigaie și se reduce la jumătate la foc mediu, răzuind continuu fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
13
Se adaugă untul, amestecând până se topește și se condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți perele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Pentru a servi, așezați un cotlet pe fiecare dintre cele patru farfurii, lângă niște cartofi prăjiți și ceapă. Puneți sosul de tigaie și mai multe pene de pere peste fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CeapăCeapă
SosSos
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Garnisiți cu frunze proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
16
Pere SUA
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista