Cotlet de porc cu pere și cidru
Cotletul de porc cu pere și cidru este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cidru-melasă de porc cu pere, Cotlet de porc cu pere, și Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline, 3 căței de usturoi întregi și frunzele dintr-o crenguță de rozmarin.
Întindeți legumele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt maro deschis și fragezi atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
În timp ce cartofii și ceapa sunt la cuptor, feliați subțire restul de 3 căței de usturoi.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline, usturoi feliat și 4 crenguțe de rozmarin la foc mediu într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu.
Se sotează până când usturoiul este ușor auriu și uleiul de măsline este infuzat cu arome de usturoi și rozmarin.
Scoateți feliile de usturoi și puneți-le deoparte. Aruncați rozmarinul.
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți tigaia în aragaz și încălziți uleiul infuzat în tigaie la foc mare. Aranjați cotletele în tigaie și căutați până se rumenesc frumos, 1 până la 2 minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe a doua parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Adăugați perele în tigaie, reduceți focul și continuați să gătiți până când perele devin fragede și se rumenesc ușor și cotletele fierte, aproximativ 10 minute.
Scoateți cotletele și perele din tigaie și turnați din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de ulei.
Se toarnă cidrul în tigaie și se reduce la jumătate la foc mediu, răzuind continuu fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite.
Adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate.
Se adaugă untul, amestecând până se topește și se condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți perele în tigaie.
Pentru a servi, așezați un cotlet pe fiecare dintre cele patru farfurii, lângă niște cartofi prăjiți și ceapă. Puneți sosul de tigaie și mai multe pene de pere peste fiecare cotlet.
Garnisiți cu frunze proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.