Cotlet De Porc Cu Parmezan
Cotletele de porc coapte cu parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 331 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de pesmet de stil, brânză parmezană, cotlet de cotlet de fluture de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Parmezan, Cotlet De Miel Pentru Copii Cu Parmezan, și Cotlet De Porc Pane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de mică adâncime, amestecați firimiturile de pâine și brânza. Înmuiați carnea de porc în ou, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu.
Așezați carnea de porc în tigaie; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc este ușor roz în centru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.