Cotlet de porc cu mere și salvie

Cotlet de porc cu mere și salvie
Cotletul de porc cu mere și salvie este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 350 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Salvie Rozmarin Și Usturoi, Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate, și Friptură De Porc Cu Mere Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați 2 căni de suc de mere, 1/2 cană de zahăr brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați cotlet de porc; sac de etanșare. Frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Scurgeți Cotletele de porc, aruncând marinada. Se usucă carnea de porc; se presară cu 1/4 linguriță de piper. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult pe fiecare parte sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați mere în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 1 lingură de zahăr brun, salvia și restul de 1/2 cană de suc de mere și 1/4 linguriță de piper. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 3 minute sau pana cand merele sunt moi. Lingurați merele peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărMăr
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista