Cotlet de porc cu mere și salvie

Cotletul de porc cu mere și salvie este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 350 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Salvie Rozmarin Și Usturoi, Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate, și Friptură De Porc Cu Mere Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați 2 căni de suc de mere, 1/2 cană de zahăr brun și sarea.
Adăugați cotlet de porc; sac de etanșare. Frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scurgeți Cotletele de porc, aruncând marinada. Se usucă carnea de porc; se presară cu 1/4 linguriță de piper. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult pe fiecare parte sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați mere în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste usor.
Adăugați 1 lingură de zahăr brun, salvia și restul de 1/2 cană de suc de mere și 1/4 linguriță de piper. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 3 minute sau pana cand merele sunt moi. Lingurați merele peste Cotletele de porc.