Cotlet de porc cu mere și ceapă
Cotletele de porc Skillet cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă primară are 621 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu mere și ceapă, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie din fonta de 12 inci la foc mediu 5 pana la 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Adăugați mere și ceapă în tigaie; gătiți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați bulion în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Bateți împreună smântâna și muștarul; se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până la bule.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bourbonul.
Adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat și acoperiți cu mere, ceapă și cimbru.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când lichidul abia începe să baloneze.
Lăsați să stea în tigaie cu 5 minute înainte de servire.