Cotletele de porc Skillet cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă primară are 621 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu mere și ceapă, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie din fonta de 12 inci la foc mediu 5 pana la 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mere și ceapă în tigaie; gătiți, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulion în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți împreună smântâna și muștarul; se adaugă în tigaie și se gătește, amestecând continuu, 1 până la 2 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat și acoperiți cu mere, ceapă și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când lichidul abia începe să baloneze.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați să stea în tigaie cu 5 minute înainte de servire.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.