Cotlet de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă

Cotlet de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, cartof copt, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete de porc la grătar cu cartofi prăjiți și Kale, Cotlete De Porc Prăjite Și Dovlecei De Butternut Cu Kale, și Pesto de Kale și nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Îndepărtați frunzele de kale de tulpinile dure și aruncați tulpinile. Aruncați frunzele pe o foaie de copt cu margini cu 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare și întindeți-le într-un strat uniform. Se fierb verdele, amestecând o dată sau de două ori până când devin un verde mai strălucitor, cu bucăți de frunze carbonizate, aproximativ 4 minute. Amestecați nucile și fierbeți până când nucile sunt parfumate, dar nu arse, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
VerziiVerzii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Presărați ambele părți ale cotletelor cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți, întorcând o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați pe o placă de tăiere pentru a vă odihni timp de 5 minute. În timp ce cotletele se gătesc, pulsează usturoiul și varza răcită și nucile într-un robot de bucătărie până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Adăugați fulgii de piper, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și restul de 1/2 cană de ulei de măsline și continuați să procesați pentru a face un pesto ușor gros. Reglați consistența după cum doriți cu până la 1/4 cană de apă. Condimentează după gust cu sare și piper. Topiți fiecare cotlet de porc cu aproximativ 2 linguri de pesto și serviți cu un cartof copt sau polenta moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista