Cotlet de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, cartof copt, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete de porc la grătar cu cartofi prăjiți și Kale, Cotlete De Porc Prăjite Și Dovlecei De Butternut Cu Kale, și Pesto de Kale și nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Îndepărtați frunzele de kale de tulpinile dure și aruncați tulpinile. Aruncați frunzele pe o foaie de copt cu margini cu 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare și întindeți-le într-un strat uniform. Se fierb verdele, amestecând o dată sau de două ori până când devin un verde mai strălucitor, cu bucăți de frunze carbonizate, aproximativ 4 minute. Amestecați nucile și fierbeți până când nucile sunt parfumate, dar nu arse, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Presărați ambele părți ale cotletelor cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și rozmarinul.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți, întorcând o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, aproximativ 12 minute.
Transferați pe o placă de tăiere pentru a vă odihni timp de 5 minute. În timp ce cotletele se gătesc, pulsează usturoiul și varza răcită și nucile într-un robot de bucătărie până se toacă.
Adăugați fulgii de piper, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și restul de 1/2 cană de ulei de măsline și continuați să procesați pentru a face un pesto ușor gros. Reglați consistența după cum doriți cu până la 1/4 cană de apă. Condimentează după gust cu sare și piper. Topiți fiecare cotlet de porc cu aproximativ 2 linguri de pesto și serviți cu un cartof copt sau polenta moale.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.