Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu Kale prăjită și Pesto de nucă. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, cartof copt, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete de porc la grătar cu cartofi prăjiți și Kale, Cotlete De Porc Prăjite Și Dovlecei De Butternut Cu Kale, și Pesto de Kale și nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Îndepărtați frunzele de kale de tulpinile dure și aruncați tulpinile. Aruncați frunzele pe o foaie de copt cu margini cu 2 linguri de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare și întindeți-le într-un strat uniform. Se fierb verdele, amestecând o dată sau de două ori până când devin un verde mai strălucitor, cu bucăți de frunze carbonizate, aproximativ 4 minute. Amestecați nucile și fierbeți până când nucile sunt parfumate, dar nu arse, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Verzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Presărați ambele părți ale cotletelor cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți, întorcând o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o placă de tăiere pentru a vă odihni timp de 5 minute. În timp ce cotletele se gătesc, pulsează usturoiul și varza răcită și nucile într-un robot de bucătărie până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De Tăiere
5
Adăugați fulgii de piper, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare și restul de 1/2 cană de ulei de măsline și continuați să procesați pentru a face un pesto ușor gros. Reglați consistența după cum doriți cu până la 1/4 cană de apă. Condimentează după gust cu sare și piper. Topiți fiecare cotlet de porc cu aproximativ 2 linguri de pesto și serviți cu un cartof copt sau polenta moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cotlet De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.