Cotlet de porc cu gust de portocale-măsline

Cotlet de porc cu gust de portocale-măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu gust de portocale-măsline. O porție conține 278 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,71 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână gust de portocale-măsline, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc cu salată de fenicul, portocale și măsline, Burgeri din Sevilla cu gust de măsline-portocaliu, și Piept de pui cu portocale-semințe de fenicul-gust de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți carnea de porc din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se servește cu gust de portocale-măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MăslineGust De Măsline
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista