Cotletele de porc cu fenicul fiert și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 747 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fenicul, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut, Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, și Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.