Cotlet De Porc Cu Căpșuni

Cotlet De Porc Cu Căpșuni
Cotletele de porc cu căpșuni ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Pentru 3,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 316 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 60 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână piper, vinetă de zmeură, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu sos Balsamic de căpșuni, Cotlet De Porc Cu Salată Balsamică De Căpșuni Și Orzo Cu Nuci De Pin, și Cotlet de porc la cuptor cu usturoi + cotlet de porc gratuit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați vinaigreta, ceapa, zahărul brun, boiaua și sosul Worcestershire; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați rozmarinul și piperul; frecați pe ambele părți de cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă amestecul de vinetă peste carne; gătiți cu 3-4 minute mai mult sau până când sucurile de porc curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
6
Adăugați căpșuni în sucurile de gătit și aruncați pentru a acoperi; serviți cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hartford Court Russian River Pinot Noir ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista