Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muschiul de porc cu crustă de ierburi. O porție conține 67 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 19 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Cotlet de porc prăjit cu crustă de ierburi cu sparanghel pentru copii, și Cotlet de porc cu crustă de ierburi cu rubarbă condimentată înăbușită și țelină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați coapsele de porc pe un raft într-o tigaie.
Combinați ingredientele rămase într-un mortar și pistil și procesați până când se obține o pastă groasă. Masați amestecul pe coapsa de porc, acoperind toată carnea și grăsimea.Prăjiți carnea de porc timp de 20 de minute.Reduceți căldura la 400 de grade F și prăjiți încă aproximativ 40 de minute. Testați pentru coacere folosind un termometru cu citire instantanee. Când temperatura internă atinge 145 de grade F, scoateți friptura din cuptor. Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute. Temperatura ar trebui să crească la 1 aproximativ 55 de grade F. sculptați friptura și serviți cu legume fierte pe lateral.