Cotlet de porc cu compot de mere
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Un amestec de unt, sare, condimente irvine condimente de rotisor smokey și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlete de porc murate cu compot de mere, Cotlet De Porc Cu Compot De Rubarbă, și Cotlete De Porc Cu Compot De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți Cotletele de porc pentru a îndepărta orice reziduu și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Combinați condimentul rotisor Smokey, piperul de usturoi prăjit și sarea pentru a face o frecare. Frecați condimentul pe toate suprafețele cotletelor de porc și lăsați să stea acoperit timp de 2 ore. (Condimentul va începe de fapt să "vindece" carnea.)
Topiți untul și uleiul la foc mediu într-o tigaie mare.
Se sotează cotletele timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte, se îndepărtează pe un platou și se păstrează la cald. În aceeași tigaie, adăugați merele și sotati pana cand se inmoaie.Pureați merele și sucurile de tigaie într-un blender (sau puteți folosi un blender de imersie dacă vasul este suficient de adânc).
Lingura piure de mere peste cotlet si garnisiti cu coaja de lamaie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.