Cotlet de porc cu cidru cu mere la grătar

Cotlet de porc cu cidru cu mere la grătar
Această rețetă servește 15 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați salvie, calvados, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cotlet de porc cu saramură de cidru cu mere Sotate, Cotlet de porc cu saramură de cidru cu mere saut, și Cotlet de porc la grătar cu cidru Crispin și glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare amestecați ingredientele de saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți cotletele într-o pungă de plastic mare, resigilabilă și turnați în saramură. Apăsați aerul din pungă și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Așezați punga într-un castron sau într-un vas cu margini și dați-o la frigider timp de 1 până la 1 oră, întorcând punga la fiecare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți cotletele din pungă și aruncați saramura. Clătiți cotletele sub apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie. Periați ușor sau pulverizați cotletele cu ulei și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de grătar. Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, încălziți jeleul și untul, amestecând până se topește jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă Calvados. Dacă glazura se răcește, reîncălziți ușor până când este fluidă. Puneți deoparte jumătate din glazură pentru a servi ca sos cu carnea de porc la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
7
Ungeți glazura rămasă peste feliile de mere și apoi cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți cotletele la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când sunt ușor roz în centru, aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți Cotletele de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute. În timp ce se odihnesc, grătați merele la foc mediu direct până când sunt crocante, aproximativ 2 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Serviți cotletele și merele calde cu glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista