Cotlet De Porc Cu Ceapă-Caise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu ceapă-caise. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, nucșoară măcinată, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, se rumenesc Cotletele de porc în unt la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și caisele.
Combinați bulionul, marmelada, ghimbirul, usturoiul și nucșoara; se toarnă în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Îndepărtați cotletele și păstrați-le la cald.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste Cotletele de porc.