Cotletele de porc cu cartofi și ardei cu oțet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 652 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți oregano, rozmarin, cotlet de porc tăiat dublu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlet de porc cu oțet și ardei dulci, Cotlet de porc cu oțet și ardei dulci, și Cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc într-o pungă resigilabilă cu 2 linguri ulei de măsline, 2 căței de usturoi, 2 linguri suc de lămâie, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Sigilați bine punga, strângeți-o pentru a combina și puneți-o în frigider pentru a marina cel puțin 8 ore și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Când sunteți gata de gătit, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați rozmarin, oregano, cimbru, busuioc și salvie într-un castron mic împreună cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă 2 1/2 lingurițe de amestec de condimente cu 3 linguri de ulei de măsline într-un alt castron mic. Amestec din belșug slather pe cartofi. Aruncați cartofii cu restul de 2 linguri de suc de lămâie și aranjați într-un singur strat într-un vas de copt sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
După ce cartofii s-au prăjit timp de aproximativ 30 de minute, scoateți Cotletele de porc din pungă, uscați-le cu prosoape de hârtie și condimentați generos cu amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când începeți să fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați Cotletele de porc în tigaie. Căutați până se rumenesc ușor pe ambele părți, răsturnând la jumătate, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați Cotletele de porc la cuptor (nu curățați tigaia), așezându-le deasupra cartofilor. Împrăștiați restul de patru căței de usturoi în jurul cotletelor. Prăjiți până când cartofii sunt fragede atunci când sunt străpunși cu o furculiță și un termometru cu citire instantanee introdus în centrul celei mai groase secțiuni a registrelor de tocat 135 buc.F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și cort ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu, folosind aceeași tigaie folosită pentru a rumeni carnea. Răsturnați orice bucăți caramelizate din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați ardeii și gătiți, amestecând frecvent până când începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
13
Adăugați oțet, zahăr și piper roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Continuați să gătiți până când ardeii abia încep să se înmoaie, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Serviți imediat cartofii, Cotletele de porc și ardeii împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.