Cotlet De Porc Cu Ardei Negru De Arțar

Cotletele de porc cu ardei negru de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 479 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. 245 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, sirop de arțar, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui De Arțar Și Piper Negru, Pui cu sos de arțar cu piper negru, și Cotlet de miel cu rozmarin și piper negru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Între timp, condimentați bine Cotletele de porc cu 3/4 linguriță de sare.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele. Gatiti cotletele timp de patru sau cinci minute pe fiecare parte, pana se rumenesc bine.
Întoarceți cotletele, apoi transferați cu grijă tigaia în cuptor. Gatiti-le pana cand temperatura lor ajunge la 145 de grade F, aproximativ 2 pana la 4 minute. Verificați cu un termometru de citire instantanee. Puneți cotletele deoparte și acoperiți cu folie.
Așezați tigaia înapoi pe un arzător și dați focul la mediu-mare.
Adăugați șalota, cimbru și restul de sare. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Se toarnă oțetul și se răzuie fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite. Reduceți căldura la foc mic și lăsați să se reducă timp de 2 minute. Apoi adăugați siropul de arțar și piperul negru zdrobit. Reveniți la foc mic și gătiți timp de 8 minute.
Serviți sosul peste cotlet.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.