Cotlet de porc cremos de pui Sunny

Cotletele de porc cremoase de pui ale lui Sunny ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 303 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlet de porc fiert cu unt de mere Sunny, Cotlete de porc cremoase și ciuperci, și Cartofi cremoși și cotlet de porc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până la translucid.
Adăugați cotletul de porc și rumeniți aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte, amestecând des pentru a evita arderea cepei și a usturoiului.
Între timp, într-un castron separat, amestecați împreună supa și bulionul.
Se toarnă amestecul de supă peste cotletele rumenite, amestecând bine pentru a slăbi ceapa și usturoiul și pentru a degrada tigaia. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 10 până la 15 minute, amestecând și întorcând cotletele ocazional, până când cotletele sunt gătite. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C). Condimentează cu sare și piper după gust și servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.