Cotlet de porc caise-Hoisin cu Somen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 313 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, conserve de caise, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hoisin-Cotlet De Porc Marinat, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, și Cotlet De Porc Cu Cinci Condimente Hoisin.
Instrucțiuni
1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
În timp ce tăiței gătesc, combinați bulionul, conservele și hoisinul într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Paste
Sos Hoisin
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Porc
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere și gătiți până când sosul se reduce la 1/2 cană (aproximativ 8 minute).
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.