Cotlet de porc BBQ & umplutura ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 25 și costă 31 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 100 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de sos original de grătar, ulei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cotlete de porc cu umplutură, Cotlet-on-top carne de porc & umplutura cina, și Cotlete de porc cu mere și umplutură.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa si ardeii in 1 lingura. de ulei în tigaie mediu la foc mediu-mare până la clare-licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați restul de 1 lingură. ulei și cotlet la tigaie. Gătiti 8 până la 10 minute sau până când cotletele sunt gătite, întorcându-se după 5 minute. Între timp, se prepară umplutura ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă amestecul de ceapă peste cotlet; top cu sos de grătar. Acoperiți cu capac. Reduceți căldura la minim; gătiți până când sosul este încălzit.
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.