Cotlet de miel Oregano-lămâie la grătar cu Orzo

Cotletele de miel Oregano-lămâie la grătar cu Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 991 calorii, 61G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $10.0 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, roșii, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cotlet de miel cu lămâie și Oregano, Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Oregano, și Cotlet De Miel Cu Lămâie-Oregano.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția orzo și a roșiei, într-un vas puțin adânc. Marinați la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Într-o tigaie mare pentru grătar sau în broiler, grătiți Cotletele de coaste 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 4 până la 5 minute pentru mediu spre mediu bine. (Pentru Cotletele de coapse, grătiți 5 până la 6 minute pentru mediu rar, 7 până la 8 minute pentru mediu spre mediu bine.)
Între timp, pregătiți orzo conform instrucțiunilor pachetului pentru 4 porții.
Adăugați Roșia, amestecați și condimentați după gust cu sare.
Se servește fierbinte cu cotletele, însoțite de Tsatsiki.