Cotlet de miel glazurat cu coacăze cu cuscus de fistic
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Cotletele de miel glazurate cu coacăze cu cuscus de fistic ar putea fi o extraordinară fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de miel glazurat cu caise cu fistic și Sumac, Couscous De Fistic-Coacăz, și Cotlet de miel glazurat cu arțar și Balsamic cu mentă, migdale prăjite și cuscus Feta.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 1/4 căni de bulion, 2 lingurițe de ulei și 1/8 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă cuscusul; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, restul de 3/8 linguriță de sare, rozmarin, usturoi praf și piper într-un castron. Frecați pasta uniform pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Ulei De Măsline
Rozmarin
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați miel; gatiti timp de 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
6
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion, jeleu, oțet și muștar. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 90 de secunde sau până când este ușor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Bulion
Jeleu
8
Puf de cuscus cu o furculiță; se amestecă fisticul și se presară cu mentă. Sos de lingură peste miel.