Cotlet de miel / cotlet de coaste cu Chili și măsline negre

Cotlete de miel / cotlet de coaste cu Chili și măsline negre este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 618 calorii, 68G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $14.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, chile lung, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete De Miel Cu Ardei Iute Și Măsline Negre, Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă), și Miel de lămâie marinat (cotlete sau cotlete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți Cotletele de coaste între folie de agățare / folie de agățare (folie de plastic) și aplatizați-le ușor cu un sucitor sau un ciocan.
Așezați cotletele într-un vas mare, astfel încât toate să se potrivească într-un singur strat.
Se toarnă peste 4 linguri / 1 / 4 cană de ulei și se adaugă usturoiul, chili, oregano, coaja de lămâie și sucul.
Presărați peste sare și măsline și apoi întoarceți Cotletele de coaste în marinată, astfel încât ambele părți să fie acoperite.
Acoperiți și lăsați mielul la marinat timp de 20 de minute la temperatura camerei înainte de gătit.
Încălziți o tigaie mare cu cele 2 linguri de ulei și adăugați cotletele răzuind marinada înainte de a le pune în tigaie. Prăjiți-le câteva minute pe o parte la foc destul de mare, astfel încât să capete o anumită culoare.
Întoarceți focul înapoi la mediu și turnați marinada în tigaie peste cotletele colorate.
Adăugați aproximativ 2 linguri de apă, astfel încât să se gătească în puțin lichid.
Gatiti aproximativ 5 minute pentru cotlete rare sau putin mai mult daca va place mielul bine gatit (acest lucru va depinde si de grosimea cotletelor).
Transferați mielul pe o farfurie de servire, turnați peste sucurile din tigaie și presărați cu chile roșu tocat, dacă aveți chef să îmbunătățiți chili-ul uscat cu pep de proaspăt.