Cotlet de lamă de miel cu salată de pătrunjel de măsline

Cotletele de lamă de miel cu salată de pătrunjel de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână cotlet de lamă de miel, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan, Cotlete de miel cu topping de fistic-pătrunjel, și Cotlete de miel la grătar și ardei roșii cu sos de hamsie-pătrunjel.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură directă medie-mare (450; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 5 secunde). Tăiați orice grăsime tare din exteriorul fiecărui cotlet de miel și condimentați pe ambele părți cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați 2 linguri. ulei, coaja de lamaie si usturoi; amestec slather pe ambele părți ale cotlet.
Într-un alt castron mic, amestecați măslinele, pătrunjelul, lămâia conservată și restul de 4 linguri. ulei.
Grătar cotlet 4 minute, apoi flip și grătar încă 2 până la 3 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe o farfurie curată, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Serviți fiecare cotlet acoperit cu o lingură de salată de pătrunjel de măsline și cartofi prăjiți sau la grătar, dacă doriți.