Cotlet de coaste de miel cu sos rapid de tigaie de cireșe

Cotletele de coaste de miel cu sos rapid de tigaie de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 516 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cotlete de coaste de 4 până la miel, piper, cireșe bing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de mentă de cireșe, Cotlet de miel cu sos Balsamic de cireșe și mentă, și Cotlete de miel la grătar cu sos de port de cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Se amestecă făina, 3 / 4lingura de ceai sare grunjoasă și 1/2 linguriță piper măcinat pe farfurie mare. Înveliți ușor Cotletele de miel cu amestec de făină; scuturați excesul. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de miel și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați cotletele pe foaia de copt și păstrați-le la cald în cuptor în timp ce pregătiți sosul (nu curățați tigaia).
Adaugati ceapa in aceeasi tigaie si saut 2 minute.
Adăugați suc de cireșe și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până când lichidul este ușor redus și ceapa este ușor înmuiată, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute. Se amestecă cireșele și jumătate de busuioc și se gătește 1 minut. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Așezați 2 cotlete de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingura sos peste.
Presărați busuiocul rămas și serviți.