Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne)

Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne)
Rețeta cotlete de cartofi (clătite de cartofi indieni umplute cu carne) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $2.5 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1201 calorii. Este perfect pentru Hanuka. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, chimen măcinat, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kolduny din Belarus (clătite de cartofi umplute cu carne măcinată), Coji De Cartofi Umpluți Indieni, și Vinete Umplute Cu Cartofi Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii ruși cu apă rece într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt complet fragezi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți, apoi apăsați cartofii fierbinți printr-un ricer, aruncând piei. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
3
În timp ce cartofii gătesc, combinați carnea măcinată și pasta de usturoi într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți 1 1/2 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați piureul de roșii și gătiți, amestecând frecvent, până când se reduce și uleiul se rupe la suprafață, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați chimen, turmeric, pudră de ardei iute roșu și piper. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Adăugați oțet și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Adăugați zahăr, sare și carne. Gatiti, amestecand continuu, pana cand carnea este acoperita cu amestec de condimente si fiarta si uleiul se rupe la suprafata, aproximativ 7 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Adăugați coriandru și apă. Acoperiți și gătiți timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când apa este complet evaporată. Condimentează după gust cu mai multă sare, apoi transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Formați piureul de cartofi în runde de aproximativ 2 1/2 inci în diametru și 1/2 inci grosime. Ridicați o rundă pe palma mâinii și faceți o adâncitură superficială în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
13
Adăugați 1 lingură de umplutură de carne tocată. Îndoiți ușor părțile laterale ale piureului peste umplutura tocată până când este complet acoperită. Aplatizați ușor într-un disc. Repetați cu cartofii rămași și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
14
Înmuiați fiecare cotlet în oul bătut și dragați în pesmet, apoi transferați pe o farfurie mare curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu până când strălucește. Glisați ușor Cotletele de cartofi în ulei și prăjiți pe fiecare parte până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, se condimentează cu sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista