Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și pansament cald

Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și pansament cald
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cotletul de pui Balsamic peste salata de spanac cu ciuperci, slănină și pansament cald. Această rețetă servește 1 și costă 61,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 288G de proteine, 767g de grăsime, și un total de 8272 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ciuperci de umplutură gourmet, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pui-spanac cu pansament cald cu slănină, Salată de pui-spanac cu pansament cald cu slănină, și Salată de spanac cu sos cald Balsamic de nucă.

Instrucțiuni

1
Înveliți puiul cu balsamic, ulei, condimente și rozmarin și dați deoparte. Într-o tigaie, adăugați slănină tocată, lucrați în 2 loturi dacă pregătiți salata pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bacon maro la foc mediu mare, apoi transferați bucățile pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Folosind Centrul tăiat bacon va reduce în jos pe dripping tigaie care stropii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați gros frunzele de spanac și adăugați în bolul de salată. Sus cu ciuperci, ridichi, scallions. Condimentează salata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Ștergeți tigaia cu slănină și reveniți la aragaz întorcând căldura înapoi la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați 1 lingură de ulei pentru pansament și șalotă și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se sotează șalotele timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Îndepărtați uleiul și șobolanii de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Într-un castron, combinați muștarul și oțetul balsamic. Curgeți încet 2/3 cană de ulei în timp ce bateți pansamentul pentru a-l emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați șobolani calzi și aruncați cu salată de spanac pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Adăugați slănină gătită și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
11
Preîncălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti Cotletele de pui, 4 minute pe fiecare parte, intr-un singur strat. Feliați sânii pe un unghi de pe placa de tăiere odată ce au ieșit din tigaie. Salata de spanac Pile pe farfurie/plăci de cină. Topiți fiecare salată cu 2 bucăți de cotlet de pui feliate. Pentru porțiunea individuală urmați metoda de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Ingrediente

1parmezan raspulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamoțet balsamic, suficient pentru a acoperi doar feliile de sânoțet balsamic, suficient pentru a acoperi doar feliile de sân2cp. legume (de exemplu, spanac)oțet balsamic, 2 1 lingurioțet balsamic, 2 1 linguri3Crustă: firimituri de biscuiți grahampulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)227ardei habenerocotlete dezosate din piept de puicotlete dezosate din piept de pui680ardei habenerocotlete din piept de pui (uneori marcate cu cotlete din piept de pui (uneori marcate cu "tăietură subțire")1pentru fiecare.Amestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piperAmestec de condimente la grătar sau sare grosieră și piper1lingură rotunjită muștar Dijonlingură rotunjită muștar Dijon3linguri rotunjite muștar Dijonlinguri rotunjite muștar Dijon1parmezan rasulei de măsline extra virgin, globul ocular cantitateaulei de măsline extra virgin, globul ocular cantitatea1crenguțărozmarin proaspăt, frunze dezbrăcate de tulpină și tocate finrozmarin proaspăt, frunze dezbrăcate de tulpină și tocate fin1pentru fiecare.Condimente la grătar, cum ar fi condimentele de la Montreal de McCormick, sau sare grosieră și piper negruCondimente la grătar, cum ar fi condimentele de la Montreal de McCormick, sau sare grosieră și piper negru1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, globul ocular cantitatea, plus 1 linguriulei de măsline extra-virgin, globul ocular cantitatea, plus 1 linguri3Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline extra-virgin, doar globul ocularulei de măsline extra-virgin, doar globul ocular3Ceapa galbena medie, tocataulei de măsline extra-virgin, doar globul ocularulei de măsline extra-virgin, doar globul ocular2ridichi roșii, feliate subțireridichi roșii, feliate subțire8ridichi, felii subțiriridichi, felii subțiri4tulpini rozmarin proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate fin, aproximativ 2 linguritulpini rozmarin proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate fin, aproximativ 2 linguri1scallion, tăiat subțire pe un unghiscallion, tăiat subțire pe un unghi4scallions, felii subțiri pe un unghiscallions, felii subțiri pe un unghi1ceapă eșalotă, tocatceapă eșalotă, tocat1lingura. otet de vin rosuceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată113ardei habenerospanac proaspăt, tăiat și curățatspanac proaspăt, tăiat și curățat454ardei habenerofrunze proaspete de spanac, tăiate și curățatefrunze proaspete de spanac, tăiate și curățate2ciuperci albe de umplutură gourmet, feliate subțireciuperci albe de umplutură gourmet, feliate subțire8ciuperci albe de umplutură gourmet, feliate subțireciuperci albe de umplutură gourmet, feliate subțire454ardei habeneroCentrul tăiat bacon, tocat în bucăți de 1 inchCentrul tăiat bacon, tocat în bucăți de 1 inch42 linguri butte topitCentrul tăiat baconCentrul tăiat bacon
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista