Rețeta cote ' N ' se termină amestecul de gustări poate fi făcut în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 42. Acest hor d ' oeuvre are 225 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, sare condimentată, bețișoare de covrig și chex de orez. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare sunt Cote Stivuite: Stive De Cartofi Crispy Rosemary-Parmesan, Amestec De Gustări, și Amestec De Gustări.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, combinați untul, sosul Worcestershire, sarea condimentată și cayenne; se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se întinde în două unse 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 300 km. 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se întinde pe prosoape de hârtie pentru a se răci. A se păstra în recipiente etanșe.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier