Cot macaroane și salată de fasole de rinichi

Cot macaroane și salată de fasole de rinichi
Salata de macaroane cu cot și fasole de rinichi este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 8 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 145 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Un amestec de maioneză, țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gulaș de Hamburger cu macaroane de cot, Macaroane de cot cu pesmet crocant și Broccoli, și Carne De Vită Și Cot Macaroane Caserola Cu Smantana.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Combinați macaroane fierte, fasole, țelină, maioneză ușoară, ceapă, oțet de vin roșu, sare și piper negru într-un bol până se amestecă bine. Se răcește la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Piper NegruPiper Negru
FasoleFasole
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista