Coroană de foietaj cu Brie
Coroana de foietaj cu Brie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de cruste. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 230 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână brânză brie rotundă, ou, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coroană de foietaj cu Brie, Coroană de foietaj cu afine și Brie, și Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați patiseria pe o placă sau o suprafață ușor făinată.
Tăiați produse de patiserie cu tăietor de prăjituri în formă de frunze de 3 inci înmuiat în făină pentru a preveni lipirea pentru a face aproximativ 24 de decupaje.
Așezați brânza pe foaia de cookie-uri unsuroase; aranjați frunzele de patiserie în cerc în jurul brânzei.
Scoateți brânza. Acoperiți și refrigerați coroana de patiserie 5 până la 10 minute.
Bateți oul și laptele cu furculița sau cu sârmă până se omogenizează bine.
Periați amestecul de ouă deasupra coroanei de patiserie; se presară cu rozmarin tocat.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă coroana de patiserie din foaia de prăjituri; așezați pe platoul de servire.
Faceți impresie în partea de sus a brânzei de aproximativ 1/4 inch adâncime cu tăietorul de frunze; îndepărtați tăietorul. Răzuiți ușor și îndepărtați coaja din designul frunzelor, folosind lingura.
Așezați brânza pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți brânza timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Așezați brânza în centrul coroanei de patiserie.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin, coacăze și frunze de dafin.