Cornish Pastie II
Cornish Pastie ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de friptură rotundă, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cornish Hen, Cornish paste, și Cornish Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți patiseria în trei părți egale.
Rulați 1/3 pentru a face dreptunghi de 8x15 inch. Tăiați marginile și tăiați pentru a face două pătrate de 7 inci.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu alte două treimi din patiserie.
Aranjați stratul de cartofi pe jumătate din fiecare pătrat de patiserie, deasupra cu strat de ceapă și apoi cu carne.
Se presară cu sare și piper și punct cu unt.
Umeziți marginile de patiserie cu apă rece și pliați pentru a face triunghiuri; apăsați marginile împreună pentru a face etanșarea strânsă. Un sigiliu strâns Reține aburul și face produse de patiserie Suculente.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Se servește fierbinte cu sos de chili, ketchup sau murături sau se servește rece pentru sandvișuri.