Cornish Pastie II

Cornish Pastie II
Cornish Pastie ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de friptură rotundă, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cornish Hen, Cornish paste, și Cornish Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți patiseria în trei părți egale.
2
Rulați 1/3 pentru a face dreptunghi de 8x15 inch. Tăiați marginile și tăiați pentru a face două pătrate de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu alte două treimi din patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Aranjați stratul de cartofi pe jumătate din fiecare pătrat de patiserie, deasupra cu strat de ceapă și apoi cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se presară cu sare și piper și punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Umeziți marginile de patiserie cu apă rece și pliați pentru a face triunghiuri; apăsați marginile împreună pentru a face etanșarea strânsă. Un sigiliu strâns Reține aburul și face produse de patiserie Suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se servește fierbinte cu sos de chili, ketchup sau murături sau se servește rece pentru sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Asortat (brun, Cu Hrean, Dulce și Iute, Dijon Etc.)Muștar Asortat (brun, Cu Hrean, Dulce și Iute, Dijon Etc.)
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista