Cordon Bleu Rollups cu sos de vin de muștar de miere

Cordon Bleu Rollups cu sos de vin de muștar de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tarhon, hrean, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cordon Bleu de pui cu sos cremos de muștar, Muschiulet de porc Cordon Bleu cu sos de cremă de ciuperci-muștar, și Cordon Bleu De Pui Cu Sos De Ciuperci.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 căni de vin, tarhon, pătrunjel și ulei într-un vas sau bol din sticlă neporoasă și.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau vasul și dați-l la frigider pentru a marina cel puțin 4 ore.
Scoateți puiul din marinată și turnați marinada într-o tigaie mare la foc mediu.
Tăiați pieptul de pui în jumătate vertical și aplatizați rapid fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch cu un ciocan de carne.
Strat fiecare bucată o felie de brânză, felie de șuncă și un strop de zahăr brun.
Se rulează și se fixează cu scobitori, apoi se rumenesc în tigaie cu marinată.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați rulourile rumenite într-un vas de copt de 9x13 inci și turnați o cantitate mică de marinată peste pui, rezervând cel puțin 3 linguri în tigaie.
Presărați puiul cu sare și piper după gust și o cantitate mică de zahăr brun.
Coaceți rulourile de pui în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt fierte și sucurile de pui se limpezesc.
Pentru a face sos: între timp, adăugați făină în tigaie cu marinată rezervată.
Adăugați 2 căni de vin, amestecând constant, lăsând sosul să se îngroașe. Apoi amestecați muștar, miere, puțin zahăr brun și hrean. Se condimentează cu sare și piper după gust, se încălzește și se servește cu rulouri de pui.