Cordon Bleu De Pui În Timpul Săptămânii
Weeknight Chicken Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 485 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați jumătățile de piept de pui - bătute la 1/ness, brânză elvețiană, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ușor Weeknight Pui Cordon Bleu, Cordon De Pui Bleu, și Cordon De Pui Bleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați laptele și firimiturile de pâine în două boluri separate de mică adâncime. Condimentează puiul cu sare și piper.
Așezați o felie de șuncă și o felie de brânză pe fiecare bucată de pui; rulați și fixați cu scobitori. Înmuiați fiecare rulou de pui în lapte, apoi în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Pui rulat maro pe toate părțile. Aranjați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați supa și smântâna; condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.