Cordelia ' s friptură de vită
Cordelia friptură de vită este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de ochi de friptură rotundă de vită, supă de ciuperci condensată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită Oală Plăcintă, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Frecați foarte bine sarea în carne. Înveliți carnea cu făina.
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare din fontă și căutați friptura pe toate părțile.
Transferați friptura într-un platou și răzuiți tigaia pentru a slăbi picăturile.
Adăugați ceapa franceză și supele de ciuperci și 3 3/4 căni de apă în tigaie. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Întoarceți friptura și sucurile sale în tigaie, acoperiți și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 3 ore.
Scoateți friptura pe un platou sau o tăietură pentru a se odihni.
Feliați și serviți cu sosul de tigaie.