Coq au Vin

Coq au Vin
Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți un cuptor olandez mare de 7 litri sau rondeau cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu. Se usucă caponul și se presară generos cu sare, după gust. Lucrând în loturi, dacă este necesar, acoperiți ușor caponul cu făină și puneți imediat în uleiul fierbinte. Făinați doar caponul cu care lucrați în acel lot - fără făină prematură. Făina prematură va avea ca rezultat un capon aluat, nisipos, făinos, mai degrabă decât crocant. Se rumenesc pe toate părțile, apoi se scoate din tigaie pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Îndepărtați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Reduceți focul la mediu și adăugați lardonii de slănină în tigaie cu un strop mic de ulei de măsline nou. Gatiti slanina pana se rumeneste si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați țelina și ceapa, condimentați cu sare și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, sunt foarte aromate și nu au culoare, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați ciupercile și gătiți până când ciupercile își dau sucurile, 4 până la 5 minute. Se amestecă coniacul și se gătește până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a combina. Amestecul va deveni foarte gros-asta e bine! Se amestecă vinul și se aduce amestecul la fierbere și se fierbe timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, aduceți o oală cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Aruncați ceapa cipollini, pielea și tot! Gatiti ceapa timp de 3 pana la 4 minute si apoi strecurati. Când ceapa este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați pielea și aruncați-o, rezervând ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Întoarceți picioarele și coapsele caponului în tigaie, rezervând sânii. Se amestecă suficient stoc de pui până când puiul este acoperit cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați frunzele de dafin și cimbru. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gustați pentru condimentare și reglați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
12
Adăugați ceapa cipollini și cartofii. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
După ce caponul a fiert timp de 20 de minute, întoarceți picioarele și coapsele și adăugați sânii. Verificați nivelul lichidului și adăugați mai mult stoc de pui, dacă este necesar. Acoperiți parțial tigaia și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Scoateți caponul din tigaie și degresați sosul, dacă este necesar. Dacă sosul este pe partea subțire, reduceți-l până devine o consistență asemănătoare sosului. Sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Transferați caponul într-un platou de servire, garnisiți cu arpagic tocat și serviți cu mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
16
Pui, slănină și ciuperci Oh!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista