Coq Au Vin

Coq Au Vin
Coq au Vin este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ciuperci nasture, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coq au Riesling paste.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de bucătar sau cuptor olandez, prăjiți lardonii la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii s-a epuizat (dar nu până când nu este crocantă).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Transferați lardonii într-un castron cu o lingură cu fante.Sare și piper Generos coapsele de pui și puneți-le în tigaia fierbinte, cu pielea în jos. Lăsați netulburat timp de 6-7 minute sau până când pielea devine maro aurie, apoi răsturnați puiul, lăsându-l să se rumenească ușor pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
3
Transferați puiul în castron cu lardonii.Tu nu ar trebui să aibă un strat gros frumos de maro "fond". Aceasta este ceea ce oferă vasului o mare parte din adâncimea sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți 2 linguri de grăsime din tigaie și puneți-o deoparte într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa tocată, țelina și usturoiul și saut-ul până se înmoaie, casând fondul de pe fundul tigaiei, astfel încât să nu se ardă. Loviți tigaia cu un strop generos de coniac pentru a deglaza tigaia. Lăsați cea mai mare parte a lichidului să se evapore, apoi adăugați vinul roșu, bulionul de pui, frunza de dafin, cimbru și pasta de roșii. Întoarceți lardonii și puiul în tigaie și întoarceți-le de mai multe ori pentru a vă asigura că fiecare bucată este bine acoperită și scufundată în lichid. Acoperiți cu capacul ușor îndoit (astfel încât aburul să poată scăpa) și fierbeți la foc mediu mic până când puiul este fraged 35-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Vin RoșuVin Roșu
Pui întregPui întreg
țelinățelină
ConiacConiac
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați făina în grăsimea pe care ați rezervat-o și amestecați până nu există bulgări. Când puiul este fraged, transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Adăugați ciupercile și ceapa cipollini în tigaie și ridicați focul la mediu, fierbând neacoperit timp de aproximativ 15 minute sau până când ceapa este gătită și sosul s-a redus puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați câteva linguri de sos în amestecul de grăsime/făină și amestecați pentru a face o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
9
Adăugați suspensia în sosul din tigaie câte o lingură, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există bulgări. Nu-mi place sosul meu prea gros, așa că m-am oprit la aproximativ 2/3 din drum, dar dacă îți place un sos foarte gros, poți adăuga tot roux-ul. Sare și piper după gust, apoi readuceți puiul în oală pentru a reîncălzi și a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Garnisiți cu pătrunjelul, apoi serviți coq au vin peste piure de cartofi, tăiței de ou sau ca tocană cu o baghetă crustă. De asemenea, îmi place să stropesc deasupra puțină sare de finisare precum Fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Taitei De OuTaitei De Ou
BaguetteBaguette
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista