Copiii Iubesc Cartofii Copți De Două Ori
Cartofii copți de două ori iubesc copiii necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână bucăți de aromă betty BAC - bacon, cartofi de copt, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Copiii Iubesc Cartofii Copți De Două Ori, Copiii Iubesc Acest Fleică, și Copiilor Le Place Tuna Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.frecați ușor cartofii, dar nu coajați. Pătrundeți cartofii de mai multe ori cu o furculiță pentru a permite aburului să scape în timp ce cartofii se coc.
Ungeți ușor cu ulei de măsline și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Coaceți pe foaia de copt unsă timp de 1 oră sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu o furculiță.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Între timp, puneți conopida într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde, 5 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; scoateți cartofii lăsând o coajă subțire.
Așezați interiorul din 2 cartofi într-un castron de robot de bucătărie sau blender.
Așezați restul de 2 interioare de cartofi deoparte pentru o altă utilizare(cina de mâine!)
Se amestecă untul topit de conopidă, laptele, smântâna și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Se amestecă 1/2 cană de brânză mărunțită și piper negru după gust. Lingura de umplere înapoi în piei de cartofi si se presara cu restul de 1/2 cana de branza tocata.
Așezați cartofii umpluți într-o tigaie unsă de 9x13 inci.
Coaceți încă 20 de minute sau până când brânza este topită și umplutura este fierbinte.
Presărați ceapa verde și bucățile de slănină deasupra și serviți.