Copane De Pui, În Stil Etiopian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe de pui, în stil etiopian. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 337 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de cuișoare măcinate, ulei de arahide, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar, Tocană De Năut În Stil Etiopian, și Copane La Grătar În Stil Sud-Vestic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325.
Înveliți toiagele în uleiul de arahide sau untul topit, apoi presărați sare.
Se amestecă toate condimentele împreună într-un castron mic. Într-un castron mare, amestecați jumătate din amestecul de condimente cu puiul.
Așezați puiul în folie: apoi aranjați toiagele într-o caserolă căptușită cu suficientă folie pentru a face un pachet; veți găti aceste picioare acoperite de cele mai multe ori.
Presărați mai mult din amestecul de condimente peste tobe. Puteți folosi tot amestecul de condimente sau vă puteți opri oricând doriți. Cu cât se amestecă mai mult, cu atât puiul este mai picant.
Îndoiți folia pentru a sigila betisoarele.
Se coace la 325 de grade F timp de 90 de minute. La 90 de minute, deschideți pachetul de folie pentru a lăsa puiul să continue să gătească neacoperit. Continuați să gătiți cel puțin încă 15 minute și cât doriți.
Îmi place ca carnea să cadă aproape de pe os pe tobe, așa că gătesc neacoperit încă 30-45 de minute.
Serviți: pentru a servi, ungeți cu puțin din sosul care se formează în partea de jos a tigaiei și folosiți restul pentru a aroma niște orez sau pâine plată.
Strângeți niște suc de lămâie sau lămâie peste pui chiar înainte de a-l servi.
O salată verde este și o garnitură bună.