Copane De Pui, În Stil Etiopian

Copane De Pui, În Stil Etiopian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe de pui, în stil etiopian. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 337 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de cuișoare măcinate, ulei de arahide, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tobe De Pui În Stil Tandoori La Grătar, Tocană De Năut În Stil Etiopian, și Copane La Grătar În Stil Sud-Vestic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți toiagele în uleiul de arahide sau untul topit, apoi presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
1
Se amestecă toate condimentele împreună într-un castron mic. Într-un castron mare, amestecați jumătate din amestecul de condimente cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați puiul în folie: apoi aranjați toiagele într-o caserolă căptușită cu suficientă folie pentru a face un pachet; veți găti aceste picioare acoperite de cele mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Presărați mai mult din amestecul de condimente peste tobe. Puteți folosi tot amestecul de condimente sau vă puteți opri oricând doriți. Cu cât se amestecă mai mult, cu atât puiul este mai picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Îndoiți folia pentru a sigila betisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
1
Se coace la 325 de grade F timp de 90 de minute. La 90 de minute, deschideți pachetul de folie pentru a lăsa puiul să continue să gătească neacoperit. Continuați să gătiți cel puțin încă 15 minute și cât doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Îmi place ca carnea să cadă aproape de pe os pe tobe, așa că gătesc neacoperit încă 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Serviți: pentru a servi, ungeți cu puțin din sosul care se formează în partea de jos a tigaiei și folosiți restul pentru a aroma niște orez sau pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Strângeți niște suc de lămâie sau lămâie peste pui chiar înainte de a-l servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
5
O salată verde este și o garnitură bună.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista