Copane de pui dulci și picante

Copane de pui dulci și picante
Copane de pui dulci și picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 403 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, jeleu de căpșuni, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Copane de pui dulci și picante, Dulce și picant Sriracha-Hoisin copane de pui glazurate, și Copane Picante De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți Sriracha, oțetul de orez, mirinul și jeleul la fiert într-o cratiță mică și grea, la foc mare. Reduceți căldura la mediu; fierbeți,reglând căldura dacă este necesar, până când amesteculeste gros și redus la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
SrirachaSriracha
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați tobe într-un castron mare șisezon generos cu sare. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
3
Bateți făina de orezși amidonul de porumb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Așezați un raft de sârmă pe o foaie de copt cu margini. Folosindun prosop de hârtie, uscați copanele. Dragaîn amestecul de făină de orez, scuturând excesul.Aranjați pe raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Prăjiți tobe, întorcându-se frecvent,până când pielea este rumenită și crocantă, 50-60minute. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
6
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește. Reîncălziți într-un cuptor de 450 F pentru 10-15 minute înainte de a continua.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
7
Combinați betisoarele fierbinți și 1/4 cană sos într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Returnstick - uri la raft și friptură, de cotitură o dată,până când pielea este crocantă și sos începe tobrown, 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
8
Periați cu suplimentarsos și serviți sosul rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista