Copane de pui dulci și picante
Copane de pui dulci și picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 403 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, jeleu de căpșuni, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 196 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Copane de pui dulci și picante, Dulce și picant Sriracha-Hoisin copane de pui glazurate, și Copane Picante De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți Sriracha, oțetul de orez, mirinul și jeleul la fiert într-o cratiță mică și grea, la foc mare. Reduceți căldura la mediu; fierbeți,reglând căldura dacă este necesar, până când amesteculeste gros și redus la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Așezați tobe într-un castron mare șisezon generos cu sare. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți făina de orezși amidonul de porumb într-un castron mediu.
Așezați un raft de sârmă pe o foaie de copt cu margini. Folosindun prosop de hârtie, uscați copanele. Dragaîn amestecul de făină de orez, scuturând excesul.Aranjați pe raftul pregătit.
Prăjiți tobe, întorcându-se frecvent,până când pielea este rumenită și crocantă, 50-60minute. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte.
Se lasă să se răcească, se acoperă și se răcește. Reîncălziți într-un cuptor de 450 F pentru 10-15 minute înainte de a continua.
Combinați betisoarele fierbinți și 1/4 cană sos într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Returnstick - uri la raft și friptură, de cotitură o dată,până când pielea este crocantă și sos începe tobrown, 8-9 minute.
Periați cu suplimentarsos și serviți sosul rămas alături.