Copane Chili-Lime
Nevoie de o curs principal fără gluten? Copanele Chili-Lime ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 298 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Copane De Pui Cilantro Lime, Copane De Pui Cu Var De Nucă De Cocos, și Copane de miere-tei cu mazăre de zăpadă și orez brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți betisoarele, uscați-le și condimentați cu sare și piper.
Așezați într-un strat plat în 2 tigăi mari de copt.
Se amestecă ingredientele rămase.
Se toarnă peste tobe; întoarceți-le în strat. Acoperiți cu folie; coaceți 15 minute.
Îndepărtați folia, întoarceți toiagele; coaceți până la fiert, 35 de minute, ungând adesea cu sucuri de tigaie.
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi serviți fierbinte; sau lăsați să se răcească, acoperiți și refrigerați pentru a servi rece.