Copane Chili-Lime

Copane Chili-Lime
Nevoie de o curs principal fără gluten? Copanele Chili-Lime ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 298 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Copane De Pui Cilantro Lime, Copane De Pui Cu Var De Nucă De Cocos, și Copane de miere-tei cu mazăre de zăpadă și orez brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți betisoarele, uscați-le și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați într-un strat plat în 2 tigăi mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă ingredientele rămase.
4
Se toarnă peste tobe; întoarceți-le în strat. Acoperiți cu folie; coaceți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Îndepărtați folia, întoarceți toiagele; coaceți până la fiert, 35 de minute, ungând adesea cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi serviți fierbinte; sau lăsați să se răcească, acoperiți și refrigerați pentru a servi rece.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista