Cookie-urile inimii îngerului
Angel ' s heart Cookies este o vegetarian rețetă cu 42 de porții. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Cookie-uri din inima inimii mele, Mod de a cookie-uri inima unui om, și Cookie-Uri În Formă De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer, bateți 6 linguri de unt și zahărul granulat până se omogenizează bine.
Adăugați ricotta, oul și 1/2 linguriță extract de lămâie; bate până se amestecă bine.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se adaugă în amestecul de unt, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine.
Foi de copt cu unt de 14 pe 17 inci. Aruncați aluatul în porții de 1 lingură la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foi.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Dacă coaceți mai mult de 1 tigaie simultan, schimbați pozițiile tigaiei la fiecare 10 minute. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturi.
Topiți 2 linguri de unt. Într-un castron adânc, amestecați untul, zahărul pudră, 1/4 linguriță extract de lămâie și laptele până se omogenizează. Pe rând, țineți fursecurile de margini și înmuiați vârfurile rotunjite în glazură; așezați într-un singur strat, glazurați, pe rafturi și lăsați să stea până când glazura este fermă, aproximativ 10 minute.
Serviți sau păstrați etanș până la 1 zi; congelați pentru a păstra mai mult timp.