Cookie-urile de ciocolată ale lui Maida
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Whopper cu ciocolată ale Maidei. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Un amestec de praf de copt, ciocolată, cafea instant pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Whopper Cu Malț De Ciocolată, Biscuiți Whopper Cu Ciocolată Cu Malț, și Biscuiți cu ciocolată Whopper și Toffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de biscuiți cu folie obișnuită (spre deosebire de antiaderent sau pergament).
Așezați ciocolata neîndulcită, ciocolata semidulce și untul în vârful unui mic cazan dublu într-un castron așezat peste apă clocotită. Se amestecă până se topește și se omogenizează.
Scoateți partea superioară a cazanului dublu și lăsați-o deoparte. Puteți face acest pas și în cuptorul cu microunde. Îmi place să topesc mai întâi untul, să adaug ciocolata tocată, să amestec astfel încât ciocolata să se topească cât poate de la căldura untului, apoi cuptorul cu microunde la 50% putere amestecând vreodată 30 de secunde până se topește și se omogenizează.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea și se fixează aside.In bolul unui mixer electric, bateți ouăle, zahărul, cafeaua sau espresso și vanilia la viteză mare timp de două minute.Bateți amestecul de ciocolată topită la viteză mică doar pentru a amesteca.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați, răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar, cu o spatulă de cauciuc pentru a încorpora ingredientele.
Scoateți din mixer și transferați într-un castron mai mare. În acest moment, asigurați-vă că aluatul s-a răcit la temperatura camerei. Dacă adăugați ciocolată la aluatul/aluatul cald, se va topi în ea.Se amestecă bucățile de ciocolată și nucile și, dacă este necesar, se răcește aluatul timp de aproximativ 20 de minute sau până când este suficient de gros pentru a scoate.Folosiți o cană de măsurare metalică de 1/3 cană pentru a măsura cantitatea de aluat pentru fiecare prăjitură, puneți cinci prăjituri pe fiecare foaie de prăjituri, una în mijloc și una spre fiecare colț. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a împinge amestecul în cupa de măsurare și apoi pentru a-l scoate pe foaia căptușită (aluatul este lipicios). Nu aplatiza.
Coaceți o foaie la un moment dat sau două foi la un moment dat, inversând foile de sus în jos și din față în spate o dată în timpul coacerii pentru a asigura o coacere uniformă.
Coaceți timp de 16 până la 17 minute-nu mai mult. Suprafața cookie-urilor va fi uscată, dar interiorul va fi în continuare moale. Nu există într-adevăr nicio modalitate de a le testa; folosiți doar un termometru portabil pentru cuptor înainte de coacere pentru a vă asigura că cuptorul dvs. are dreptate și apoi urmăriți ceasul.Când fursecurile s-au răcit, folosiți o spatulă metalică largă pentru a le elibera și întoarceți-le pentru a aerisi puțin fundul.