Alice ceașcă de ceai Rooibos fulgi de ovăz Butterscotch Chip Cookie-uri
Alice ' s Tea Cup Rooibos Oatmeal Butterscotch Chip Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 410 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, chipsuri de butterscotch, ovăz de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri cu unt brun, fulgi de ovăz și Butterscotch Toffee Chip, Fursecuri de lactație (cip de ciocolată cu fulgi de ovăz sărat cu Butterscotch!), și Cookie-urile cu ciocolată ale lui Alice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă.Îndepărtați ceaiul în 1/4 cană de apă clocotită timp de 7 minute. Aruncați frunzele (sau pungile).
Lăsați să se răcească și să se răcească.Cu un mixer electric, cremă untul și zahărul într-un castron mare.
Adăugați ceaiul răcit și ouăle și bateți până smooth.In un castron separat, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Se adaugă în amestecul de zahăr și se amestecă până se încorporează. Folosiți o spatulă sau o lingură pentru a amesteca ovăzul și chipsurile.Aruncați grămezi (și prin grămadă, înseamnă aproximativ 1/3 cană, aparent) linguri de aluat pe foile de copt. Apăsați ușor în jos.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor.