Cookie-urile cu unt de arahide și jeleu ale Lisei Loeb
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 16 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul de arahide natural cremos, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Biscuiți cu unt de arahide și jeleu, și Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul de arahide și bateți până se încorporează bine, aproximativ 30 de secunde. Răsturnați vasul, adăugați oul și bateți până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și praful de copt.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de unt-zahăr și bateți la viteză mică până când se combină, aproximativ 1 minut. Răsturnați vasul, apoi adăugați lapte și bateți la viteză mică până când se combină, aproximativ 30 de secunde.
Adunați și apăsați aluatul împreună, apoi împărțiți în 2 bucăți egale. Folosind o foaie de hârtie cerată ca ajutor, formați fiecare bucată de aluat într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați bine buștenii în folie de plastic și refrigerați până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 2 zile. (Aluatul poate fi făcut înainte și înghețat într-o pungă etanșă până la 6 luni).
Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți ușor 2 foi mari de copt.
Tăiați fiecare buștean transversal în felii groase de 1/8 inch și aranjați feliile la o distanță de 1/2 inch pe foile de copt pregătite. Completați fiecare prăjitură cu o bucată de gem de 1/2 linguriță.
Coaceți prăjiturile până când marginile sunt ușor rumenite și centrele sunt setate, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foi 2 minute, apoi se transferă într-un suport pentru a se răci complet. (Cookie - urile se vor păstra, depozitate într-un recipient acoperit la temperatura camerei, până la 2 zile.)