Cookie-Uri Ultimate Cut Out Fără Gluten
Cookie-urile Ultimate Cut Out fără Gluten sunt un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 18 porții. O porție conține 189 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec, cremă de brânză, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Cookie-Uri Ultimate Cut Out Fără Gluten, Ultimate Monster Cookies {Gluten și lactate versiuni gratuite!}, și Cerealele Fierbinți Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți ușor foile de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană zahăr pudră, cremă de brânză, unt, scurtare, vanilie și gălbenuș de ou cu lingura până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluatul.
Pe suprafața de lucru presărată cu zahăr pudră suplimentar, rotiți jumătate de aluat la un moment dat până la grosimea de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri. Folosiți o spatulă metalică pentru a transfera decupajele cookie-urilor pe foile cookie, plasând decupaje la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți cu grijă din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Răspândiți glazura pe cookie-uri.