Cookie-Uri Shortbread
Cookie-urile Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Shortbread, Cookie-Uri Shortbread, și Cookie-Uri Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, amestecați împreună untul și 1 cană de zahăr până când sunt doar combinate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, săturați făina și sarea, apoi adăugați-le în amestecul de unt și zahăr.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Dump pe o suprafață pudrate cu făină și forma într-un disc plat, aproximativ 1-inch grosime. Înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute, până când este ferm, dar încă flexibil.
Rotiți aluatul gros de 1/2 inci pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l cu un tăietor în formă de deget de 3 x 1 inci.
Așezați prăjiturile pe o foaie de copt unsă și presărați cu zahăr.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când marginile încep să se rumenească. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Când prăjiturile sunt reci, așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Puneți 3 uncii de ciocolată într-un vas de sticlă și cuptor cu microunde la putere mare timp de 30 de secunde. (Nu aveți încredere în cronometrul cu microunde; cronometrați-l cu ceasul.) Se amestecă cu o lingură de lemn. Continuați să încălziți și amestecați în trepte de 30 de secunde până când ciocolata este doar topită.
Adăugați ciocolata rămasă și lăsați-o să stea la temperatura camerei, amestecând des, până când este complet netedă. Dacă mai există bucăți de ciocolată nemăcinată după aproximativ 5 minute, reveniți la cuptorul cu microunde la intervale de 5 secunde, amestecând, până când este complet neted. Se amestecă puternic până când ciocolata este netedă și ușor răcită; agitarea o face mai lucioasă.
Stropiți sau înmuiați 1/2 din fiecare prăjitură cu suficientă ciocolată pentru a o acoperi.
Așezați cookie-ul înapoi pe foaia de copt căptușită cu pergament și lăsați să stea la temperatura camerei până când ciocolata s-a întărit, aproximativ 20 de minute.
Nota bucătarului: dacă nu este disponibil un tăietor de prăjituri de 3 pe 1 inch, puteți tăia pâinea scurtă în dreptunghiuri folosind o roată de patiserie canelată pentru margini decorative sau o tăietură simplă cu un cuțit de unt.