Cookie-uri pentru amprenta digitală

Cookie-uri pentru amprenta digitală
Rețeta de prăjituri cu amprentă mare se poate face în aproximativ 40 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 115 calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr, sare și ou. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și cookie-urile cu amprentă pentru gem , cookie-urile cu amprenta pentru gem și cookie-urile cu amprenta pentru gem .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, zahărul, vanilia și sarea până devine ușor și pufos. Se bate treptat faina. Înfășurați în folie de plastic și lăsați la frigider 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Pune nuca de cocos într-un castron mic. Într-un castron separat, bateți oul și apa. Modelați aluatul de biscuiți în 1 inch. mingi; scufundați blaturile în amestec de ouă, apoi în nucă de cocos, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt, cu partea de cocos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Apăsați o adâncime adâncă în centrul fiecăruia cu capătul unui mâner de linguri de lemn. Umpleți cu conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Coaceți 18-20 de minute sau până când fundul se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Dacă doriți, pudrați blaturile cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista