Cookie-Uri Linzer Heart Sandwich
Linzer inima Sandwich Cookie - uri este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest desert are 192 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de migdale tăiate, zahăr pudră, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Linzer Inima Sandwich Cookie-Uri 2, Cookie-Uri Linzer Heart, și Rețetă De Cookie-Uri Linzer Heart.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 2 în formă de inimă (sau rotund) tăietori cookie: 1 aproximativ 1 1/2 inch și 1 aproximativ 3/4-inch hârtie cerată (sau pergament)
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când amestecul devine ușor și pufos, 3 până la 5 minute. Într-un alt bol, combinați și amestecați făina, migdalele, scorțișoara și nucșoara.
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul de făină cu untul. Când ingredientele sunt complet integrate, așezați 1/3 din aluat pe fiecare bucată de hârtie cerată. Înveliți aluatul cu un strat ușor de făină și acoperiți cu o altă bucată de hârtie cerată de aceeași lungime pentru a face 3 "sandvișuri"de aluat.
Puneți 2 dintre ele în frigider și lucrați cu 1 la un moment dat.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Rotiți primul lot într-o formă cât mai îngrijită. Ceea ce contează cel mai mult este evitarea cutelor sau fisurilor și obținerea acesteia la o grosime de aproximativ 1/8 inci. Când primul este rulat, refrigerați-l și repetați același proces pentru celelalte 2 bucăți de aluat.
Scoateți prima foaie laminată din frigider și tăiați cât mai multe inimi de 1 1/2 inch (sau runde). Rezervați resturile în frigider. Aranjați-le îngrijit într-un singur strat pe o foaie de copt unsă. Repetați cu celelalte două foi, rezervând orice resturi.
Tăiați o inimă, cu tăietorul mai mic, din centrul jumătății tuturor cookie-urilor pentru a crea un contur al inimii.
Rotiți resturile între 2 bucăți de hârtie cerată și tăiați inimi suplimentare, dacă doriți.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Scoateți tăvile din cuptor și lăsați-le să se răcească ușor câteva minute înainte de a le transfera ușor pe o suprafață plană. Într-o oală mică, se toarnă gemul de zmeură și se aduce la foc mic.
Se scoate de pe foc pentru a se răci ușor.
Lingurați aproximativ 1/4 până la 1/2 linguriță de gem de zmeură pe fiecare fund și așezați o inimă "de sus" pe fiecare. Praf cu zahăr pudră, dacă se dorește.