Cookie-Uri Linzer
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile Linzer ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, gem de zmeură, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Cookie-Uri Linzer, și Cookie-Uri Linzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți alunele într-o tigaie superficială până când parfumurile și pielea încep să se slăbească, aproximativ 6 minute. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta orice piele liberă (este posibil ca unele piei să nu se desprindă), apoi răciți la temperatura camerei.
Pulsați nucile și 1/4 cană de zahăr brun într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin.
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și scorțișoara într-un castron mic.
Bateți împreună untul și restul de 1/4 cană de zahăr brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu paletă) sau 6 minute cu un handheld.
Adăugați amestecul de nuci și bateți până se combină bine, aproximativ 1 minut. Bateți în ou și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Cu mâinile făinoase, formați aluatul în 2 bile și aplatizați fiecare într-un disc de 5 inci. Discuri de răcire, învelite în folie de plastic, până la fermitate, cel puțin 2 ore.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți 1 disc de aluat într-o rundă de 11 inci (grosime de 1/8 inci) între 2 foi de hârtie de ceară (păstrați aluatul rămas răcit). Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, reînfășurați în plastic și răciți până când este ferm.
Tăiați cât mai multe fursecuri din aluat cu un tăietor de prăjituri mai mare și transferați-le pe 2 foi de copt mari, fără grăsime, aranjând la aproximativ 1 inch distanță. Folosind tăietori mai mici, decupați centrele din jumătate din cookie-uri, rezervând centrele și rerolling împreună cu resturi (reroll o singură dată).
Coaceți fursecurile, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când marginile sunt aurii, 10 până la 15 minute în total, apoi transferați cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet. Faceți mai multe cookie-uri de pe al doilea disc.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de gem pe partea plată a 1 prăjitură solidă și gem de sandwich cu partea plată a 1 prăjitură cu ferestre. Sandwich rămase cookie-uri în același mod.
Cookie-urile păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, răcite într-un recipient etanș 2 săptămâni.