Cookie-urile gigantice cu ciocolată-caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 18 porții cu 364 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, nuci, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată-Caramel, Cookie-Uri Gigant De Ciocolată Cu Ciocolată, și Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Caramele Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mic; bateți pentru a amesteca. Se amestecă ciocolata și untul în partea superioară a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ciocolata
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bateti
Bol
2
Scoateți din apă. Se răcește amestecul până la călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Folosind mixerul electric, bateți zahărul și ouăle în castron până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bateți în amestec de ciocolată și vanilie. Se amestecă amestecul de făină, apoi caramelul și nucile. Se răcește aluatul până se întărește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Caramele
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați 2 foi mari de copt cu pergament sau hârtie cerată. Aruncați aluatul cu 1/4 cană pe foi, distanțându-se la 2 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Coaceți doar până când blaturile sunt uscate și crăpate, dar prăjiturile sunt încă moi la atingere, aproximativ 15 minute. Se răcește pe foi. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)