Cookie-uri de zahăr rulate și tăiate
Cookie-urile de zahăr Roll-and-Cut ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de unt, gălbenușuri de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cele Mai Bune Fursecuri Cu Zahăr Fără Rulou, Biscuiți Cu Zahăr Fără Rulou, și Fără Prăjituri Cu Zahăr Mat.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, amestecați făina cu zahărul și sarea.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când untul este rupt în bucăți mici, aproximativ 2 minute. Măriți viteza la mediu și amestecați până când făina și untul formează aglomerări mici, aproximativ 1 minut.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și amestecați la viteză mică până când aluatul se reunește în câteva aglomerări mari. Bateți aluatul de biscuiți în două discuri groase de 1/2 inch, înfășurați-le în plastic și dați-le la frigider până când sunt răcite, dar nu ferme, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu hârtie pergament. Pe o suprafață ușor făinată, lucrând cu 1 disc la un moment dat, întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Folosind tăietori de prăjituri de 3 până la 4 inci, tăiați aluatul în forme și transferați - l pe foile de copt pregătite. Reroll resturile și taie mai multe cookie-uri. (Alternativ, tăiați aluatul în forme de 3 până la 4 inci și, folosind un tăietor mai mic, ștampilați centrul a jumătate din fursecuri.) Puneți la frigider prăjiturile decupate până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 13 minute, până când sunt ușor aurii în jurul marginilor; deplasați foile de copt de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului pentru o coacere uniformă.
Lăsați prăjiturile cu zahăr să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 5 minute, apoi, folosind o spatulă metalică, transferați-le cu grijă într-un suport pentru a se răci complet, aproximativ 20 de minute.
Pentru fursecurile sandwich, întindeți un strat subțire de gem de zmeură sau caise pe fursecurile solide și acoperiți cu fursecurile decupate corespunzătoare pentru a expune dulceața. În caz contrar, decorați după dorință cu glazura regală, stropi, paiete și drages.